Bu Blogda Ara

16 Şubat 2016 Salı

BUNLARIN HEPSİ - REGL ETKİSİ!

Mutsuzlugun tamda ortasindayim suan.. 24 yaşıma geldim halen düzenli hayat denilen kavramın içine sokamadım kendimi.. Hep bir eksiklik, hep bir yanım eğreti.. Sürekli mutlu arkadaşlarımın mutluluklarını paylaşırken buldum kendimi.. Hiçbir zaman kendi mutluluğumu paylaşamadım.. Onların mutlu yuvalarına nazar gelmesin diye dua ettim, onların çocuklarını sevdim, onların başarılarını alkışladım.. Onların... Onların.. Onların....
  Hiçbir gün tam olarak birine ait hissetmedim kendimi, hayallerim hep eksik kaldı benim.. Uclarda yaşadığım ve "bu sefer herşey güzel olacak" dediğim ne varsa hayatımda elimde patladı.. Ve ben hiçbirinde pes etmedim.. Halen etmiyorum.. ve halen berbat bir hayatım var.. :)
İnanıyorum birgün mutluluk banada gülümseyecek.. Ama bu ara değil ona eminim.. Son birkaç gündür aşırı mutsuz, melankolik, herseyden ve herkesten nefret eden bir ben var aynaya baktigimda.. Buna neden olan herkesi herseye ragmen ayakta alkisliyorum.. Bu kadar mutsuz oldugum icin kendimden de nefret etsem bile kizamiyorum kendime.. Çünkü biliyorum, regl dönemi bitince geçecek hepsi, toplayacagim kendimi.. Bunların hepsi regl etkisinden....!

3 yorum:

  1. İlk yazın hayırlı olsun bahtsız Diana.. Başarılarının devamını dilerim..

    YanıtlaSil
  2. Yavrum yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma. Unutma tecrübe denilen şey hayatta yenilen kazıklardan oluşmaktadır.

    YanıtlaSil
  3. Yavrum yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma. Unutma tecrübe denilen şey hayatta yenilen kazıklardan oluşmaktadır.

    YanıtlaSil