Bu Blogda Ara

17 Şubat 2016 Çarşamba

BİZ BU KÜTÜKLERİ KENDİ ELLERiMiZLE YARATTIK KIZLAR!!! 😑



Kör kütük aşık olmak nedir? Kör olup bir kütüğe aşık olmak mı..? Tabii ki hayır.. Başta hiçbir erkek kütük degildir bir kere. Kız aşık olup bunun etkisiyle ipleri erkeğin eline verdikçe kendisi kütükleştirir erkeği..


  Ben bilmem kocam bilir havaları, evimin erkeği polemikleri, kocan kadar konuş klişeleri bizi ister istemez bunlara özendirir. Kadın kıskanılmayı sever.. Kadın maçoluktan hoşlanır, kadın karşısında onu dizginleyecek erkeğe kapılır.
Haydi hoşlandık.. Bulduk böyle birini, güzel bir ilişkimiz var.. Adam koruyup kolluyor, kıskanıyor, sahipleniyor. Kadında hemen bir fedakarlıklar, hemen bir yelkenleri suya indirme durumları. Erkeği ne derse hemen yapmalar, sorgusuz sualsiz teslim olmalar, o begensin diye daha güzel olma çabaları, yeterki beni birakmasin her dedigini yaparim olayları.. Yahuu bir sakin! Biraz sabir! O bulunmaz hint kumasida sen mutfaktaki sari bez misin? O NE YAPTI SENIN İÇİN!
Sen onun gözü dışarıda olmasın diye gittin o kadar kilo verdin, tüm maaşını kozmetik ürünlerine, ic camasirlarina, spor salonlarina, topuklu ayakkabilara yatirdin. Peki ya o dürüm yemekten vazgecip baklava vücut olma çabasına girdi mi? Sen ona her whatsappa girisinde son görülmenin hesabini verirken bir gün olsun onun telefonuna elini sürebildin mi? O kafasina gore senin ellerinle verdigin sifrenle facebook hesabina girip hareket dokumune kadar didik didik ederken  sen bir kez bile onun arkadas listesini görebildin mi??
Demem o ki; bir iliskinin basinda ne kadar ödün verirseniz kendinizden, o kadar çabuk yok olursunuz o ilişkide.. Aldığın kadar vermeli, verebildigin kadarini beklemelisin karsindan. Tamam zor bela bir adam bulmuşşun, gelinlik hayaline bir adim daha yakinsin artik. Ama dikkat etmeli ki o gelinlik kefen olmasın sonra. Çünkü bitmis bir iliskinin ya da evliligin icinde çırpınmanın yaşarken ölmekten hicbir farki yok. O yüzden ödün vermeyin kendinizden. Başta koyun çizgileri. Bırakın sizi seven oldugunuz gibi sevsin. Biraz daha fazla sevilebilmek adına gözlerinizi köreltip kütüklesmelerine izin vermeyin erkeklerin.

Posted via Blogaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder